Efter over 30 år i branchen har vi altid sværget til linoleums og vinylgulve, når vores kunder har efterspurgt gulvbelægning.

Gulve i linoleum

Et gulv i linoleum giver dig mulighed for at tilføre rummet personlighed og unik komfort. Derudover får du med et gulv i linoleum også et gulv med høj slidstyrke.

Når du får lagt linoleumsgulve af os, får du et gulv i bedst mulige kvalitet. Vi sørger for materialer, og det eneste du skal gøre selv er at tage stilling til er farven på gulvet, samt lukke os ind så vi kan friske dit gulv op.

Linoleumsgulve har mange fordele

En af fordelene ved linoleumsgulve er den slidstærke og naturlige overflade. Herudover er de yderst rengøringsvenlige. Eventuelle pletter fjernes nemt med en fugtig klud og rengøringsmiddel. Lige til at gå til. Du får altså et gulv der både er æstetisk flot og let at gøre rent.

Gulve i vinyl

Det er intet under at vinylgulve i den grad har vundet indpas i mange danske hjem igennem tiden. Gulv af vinyl besidder nemlig en række kvaliteter, mange mennesker værdsætter. Vinylgulve er nemlig både slidstærke, vandtætte og utroligt lette at gøre rene.
Slidstyrken gør gulvet utrolig praktisk.

Vinyl er et robust materiale, der egner sig godt i hjem der er præget af en hektisk hverdag. Gulvet er modstandsdygtigt, og har en lukket overflade, som man ikke ser ved eksempelvis laminat- eller trægulve. Dette er med til at gøre vinylgulve vandtætte, således at du kan spilde en del vand på gulvet, uden at det gør nogen skade. Og så er gulvvasken let som en leg. Herudover er vinylgulve behagelig blødt at gå og stå på.

Hos Hennings Gulvservice tilbyder vi vinylgulve i forskellige mønstre og designs. Kontakt os på telefon: 43 52 65 74 eller udfyld en af kontaktformularerne her på siden og lad os tage en snak om hvordan vi får dine gulvdrømme til at gå i opfyldelse.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hør hvad vores kunder
siger om vores arbejde

Gulvafslibning


Gulvene blev super flotte og samtidigt lysnet. Nu står gulvene helt glatte og ligner næsten et nyt gulv :-)

Christine
Anmeldelse fra Håndværker.dk

Slibe gulv + behandling


Kan varmt anbefales. Flot stykke arbejde. Derudover var kommunikationen god og servicen var i top.

Anabell
Anmeldelse fra Håndværker.dk

Gulvslibning


Firmaet Hennings Gulvservice og jeg havde i begyndelsen nogle gensidige, uheldige misforståelser, som vi kom overens med på bedste vilkår. Jeg kan kun udtrykke min største tilfredshed og trækker hermed min første anmeldelse tilbage.

Anke
Anmeldelse fra Håndværker.dk
Vi holder fortsat åbent, men tager situationen meget alvorligt og følger anvisningerne fra myndighederne.Kontakt os for spørgsmål