Er dine trægulve slidte og medtagede, kan en kyndig og professionel hånd fikse dem så de pifter hele rummet op.

Hvornår er en gulvafhøvling den rigtige løsning?

Gulvafhøvling bruges normalt på meget ujævne eller medtagne trægulve af blødere træ. Forskellen på gulvafhøvling og gulvafslibning ligger i at vi med gulvafhøvling kommer dybere ned i træet, og dermed kan fjerne selv de grimmeste ar fra tidens tand.

Efter afhøvling af gulvet, laver vi en gulvafslibning, så du ender med en fin og glat overflade. Hvorvidt gulvene har brug for en gulvafhøvling eller de kan nøjes med en gulvafslibning, er en vurderingssag vi laver når vi giver et tilbud på din opgave.

Ønsker du en stabil og kompetent samarbejdspartner, er du kommet til det rigtige sted. Med mere end 30 år inden for gulvservice branchen, har vi set og prøvet det meste, hvilket gør os til en god medspiller i kampen for at få det bedste ud af dit gamle trægulv.

Fortjener dit trægulv den bedste behandling, er du velkommen til at kontakte os på telefon:
43 52 65 74 eller ved at udfylde en kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig med et tilbud på din gulvopgave hurtigst muligt.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hør hvad vores kunder
siger om vores arbejde

Gulvafslibning


Gulvene blev super flotte og samtidigt lysnet. Nu står gulvene helt glatte og ligner næsten et nyt gulv :-)

Christine
Anmeldelse fra Håndværker.dk

Gulvslibning


Firmaet Hennings Gulvservice og jeg havde i begyndelsen nogle gensidige, uheldige misforståelser, som vi kom overens med på bedste vilkår. Jeg kan kun udtrykke min største tilfredshed og trækker hermed min første anmeldelse tilbage.

Anke
Anmeldelse fra Håndværker.dk

Gulvslibning


Dennis kontaktede mig samme dag og kom ud dagen efter og målte op og gav omgående tilbud. Arbejdet blev udført som aftalt og både service og slutresultat er top!

Annelise
Anmeldelse fra Håndværker.dk
Vi holder fortsat åbent, men tager situationen meget alvorligt og følger anvisningerne fra myndighederne.Kontakt os for spørgsmål