Trægulve kan være noget af det flotteste hvis de er velholdte og i god stand. Dog slider tidens tand gerne synligt på gulvene, og i rigtig mange hjem støder man på triste, slidte trægulve.

Det er der heldigvis råd for. En gulvafslibning kan friske selv det mest medtagede gulv op, give hele rummet nyt liv.

Langt de fleste trægulve nøjes med en gulvafslibning, men er gulvet meget gammelt og hærget gennem mange års slid så kunne en gulvafhøvling være løsningen. Hvorvidt dit gulv vil have bedst af en gulvafslibning, eller en gulvafhøvling, er en vurderingssag vi foretager når vi giver tilbud på din opgave.

Med over 30 års erfaring i branchen, er der stort set ikke den gulvafslibnings opgave vi ikke kan klare. De mange års erfaring har gjort os i stand til at udføre selv meget krævende og komplicerede gulvafslibnings opgaver.

Professionelle fagmænd sikrer et professionelt resultat

Når du lægger dit gulv i vores hænder, garanterer vi dig at resultatet bliver flot og professionelt.

Som en ekstra sikring for dig som privatkunde, er vi selvfølgelig medlem af håndværker garanti – en garantiordning for dig som kunde, der sikrer dig i tilfælde af at noget mod forventning skulle gå galt, og der er fejl og mangler i det udførte arbejde.

Har du brug for gulvservice af allerbedste kvalitet, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 43 52 65 74 eller ved at udfylde en kontaktformular her på siden.

Vi vender tilbage til dig med et tilbud på din gulvopgave hurtigst muligt.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hør hvad vores kunder
siger om vores arbejde

Gulvslibning


Firmaet Hennings Gulvservice og jeg havde i begyndelsen nogle gensidige, uheldige misforståelser, som vi kom overens med på bedste vilkår. Jeg kan kun udtrykke min største tilfredshed og trækker hermed min første anmeldelse tilbage.

Anke
Anmeldelse fra Håndværker.dk

Gulvafslibning


Gulvene blev super flotte og samtidigt lysnet. Nu står gulvene helt glatte og ligner næsten et nyt gulv :-)

Christine
Anmeldelse fra Håndværker.dk

Slibe gulv + behandling


Kan varmt anbefales. Flot stykke arbejde. Derudover var kommunikationen god og servicen var i top.

Anabell
Anmeldelse fra Håndværker.dk
Vi holder fortsat åbent, men tager situationen meget alvorligt og følger anvisningerne fra myndighederne.Kontakt os for spørgsmål