Efter endt afslibning, afhøvling eller andre typer gulvbehandlinger, er det tid til en behandling af gulvets overflade. Her vælger mange at få lakeret gulvet, da det kan give en blank overflade, alt efter hvilken type gulvlak man bruger.
Ved gulvlakering, får du et gulv der er let at gøre rent, da overfladen bliver glat og nem at svinge en gulvmoppe over.

Gulvlakering med eller uden pigmentering

En gulvlakering giver som hovedregel et slidstærkt og langtidsholdbart resultat. Ønskes et resultat med mørkere eller lysere gulve, har vi forskellige typer gulvlak, så vi kan ramme lige netop det resultat du har i tankerne.
Vi tager altid en grundig snak med dig, så vi kan få afklaret hvilket slutresultat du ønsker fra din gulvlakering. Dermed sikrer vi os at vi rammer plet i første omgang, og du kan bruge dine gulve så hurtigt som overhovedet muligt.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vi løser opgaver på hele sjælland, herunder blandt andet i Køge, Ringsted og Næstved. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vores mangeårige erfaring sikrer at du får det bedste udgangspunkt for en effektiv og god oplevelse med din gulvlakering.
Kontakt os ved at indsende en kontaktformular her på siden, eller ved at ringe til os på 43 52 65 74.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hør hvad vores kunder
siger om vores arbejde

Slibe gulv + behandling


Kan varmt anbefales. Flot stykke arbejde. Derudover var kommunikationen god og servicen var i top.

Anabell
Anmeldelse fra Håndværker.dk

Gulvslibning


Firmaet Hennings Gulvservice og jeg havde i begyndelsen nogle gensidige, uheldige misforståelser, som vi kom overens med på bedste vilkår. Jeg kan kun udtrykke min største tilfredshed og trækker hermed min første anmeldelse tilbage.

Anke
Anmeldelse fra Håndværker.dk

Gulvafslibning


Gulvene blev super flotte og samtidigt lysnet. Nu står gulvene helt glatte og ligner næsten et nyt gulv :-)

Christine
Anmeldelse fra Håndværker.dk
Vi holder fortsat åbent, men tager situationen meget alvorligt og følger anvisningerne fra myndighederne.Kontakt os for spørgsmål